Президентът , който е на официално посещение в Обединените арабски емирства (ОАЕ),

...
Президентът , който е на официално посещение в Обединените арабски емирства (ОАЕ),
Коментари Харесай

В ОАЕ: Радев отдаде почит пред Мемориала на загиналите при изпълнение на своя дълг


Президентът, който е на официално посещение в Обединените арабски емирства (ОАЕ), отдаде в Абу Даби респект пред Мемориала на починалите при осъществяване на своя дълг. 

Българският президентът е в ОАЕ по покана на президента на страната и емир на Абу Даби шейх Мохамед бин Зайед Ал Нахаян, написа Българска телеграфна агенция.

В рамките на визитата в наличието на двамата държавни глави ще бъде подписан Меморандум за стратегическо партньорство сред България и Обединените арабски емирства, както и други двустранни документи в разнообразни браншове. 

Предвижда се и осъществяване на бизнес конгрес с присъединяване на наши компании, проведен от Търговската камара на Абу Даби. 

В формалната делегация, водена от българския държавен глава, вземат участие членове на служебното държавно управление – заместител министър-председателят по икономическите политики и министър на превоза и известията Христо Алексиев  Христо Алексиев Христо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „ Международни, министърът на външните работи Николай Милков  Николай Милков Николай Милков е роден на 10 декември 1957 година в София.   Завършил е Френската гимназия в София,, министърът на стопанската система и промишлеността Никола Стоянов  Никола Стоянов Никола Стоянов е роден през 1976 година в София.   Завършва „ Право “ в Софийския университет, министърът на нововъведенията и растежа.

В делегацията влизат още кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска, генералният шеф на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев, както и представители на други институции и бизнеса. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР